Εμπνεύσεις

En /
Gr

Θεραπεύοντας τα τραύματα στην Καρδιά

Θεραπεύοντας τα τραύματα στην καρδιά, είναι ένα πρότζεκτ που έχει σκοπό να ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις και χώρες.

Το πιο σημαντικό σε αυτη τη ζωή είναι να έχουμε μια ανοιχτή καρδιά, ώστε να ζήσουμε και να είμαστε ικανοί όχι μόνο να δώσουμε και να μοιράσουμε αγάπη, αλλά να είμαστε  ανοιχτοί να λάβουμε αγάπη.

Ένα τραυμα στην καρδιά μπορεί να είναι μια απώλεια που κάποτε βιώσες, ή κάποιος που πλήγωσε τα συναισθήματά σου, τραυματικές εμπειρίες απο τα παιδικά χρόνια, ή ακόμα και απο άλλες ζωές.  Ένα τραύμα στην καρδιά μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, όπως δυσκολία στην επικοινωνία, έλλειψη γείωσης, μια καρδιά κλειστή στην εμπιστοσύνη και την αγάπη κ.α .Το ενεργειακό μας σύστημα είναι όπως τα συγκοινωνούντα δοχεία, έτσι αν έχουμε μια τραυματική εμπειρία, αφήνει αποτυπώματα παντού.  Καθε τσάκρα συνδέεται με το άλλο, και έτσι ένα μπλοκάρισμα στα τσάκρα μπορεί να εκφραστεί σε διαφορετικά επίπεδα στην καθημερινή ζωή.

Αυτό το πρότζεκτ είναι ατομικές συνεδρίες που έχουν σαν σκοπό να θεραπεύσουν βαθιά τραύματα στην καρδιά.

Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει μια ειδική θεραπεία για το τσάκρα της καρδιάς με την ενέργεια των Αλάτων φωτός η οποία αποτελείται απο τρία μέρη:

1ο μέρος  της θεραπείας δουλεύουμε ενεργειακά με τα Άλατα -Φωτός. Η ενεργεία δυεισδύει στο ενεργειακό σώμα και εντοπίζει το τραύμα που έιναι να θεραπευτεί τώρα.

2ο μέρος της θεραπέιας είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέθοδος πάλι με την ενέργεια των Αλάτων  -Φωτός και το Φώς του Ιησού. Δουλεύουμε εντατικά για να αφήσουμε τις αντιστάσεις μας στη θεραπεία, και τις αντιστάσεις μας ώστε να ελευθερωθούμε απο το τραύμα αυτό. Τις περισσότερες φορές είτε είμαστε συνειδητοί είτε όχι, γατζωνόμαστε απο αυτά που μας πονάνε και μας κρατάνε πίσω. Ιδίως όταν πρόκειται για καταστάσεις που είναι καιρό μέσα μας.

3ο μέρος της θεραπέιας είναι το μασάζ λύτρωσης, ένα πολύ ιδιαίτερο μασάζ το οποίο αφαιρεί τραύματα απο το φυσικό σώμα, τα οποία σχετίζονται με μνήμες απο το παρελθόν μας, και που άφησαν ένα αποτύπωμα τους στο φυσικό μας σώμα.
Τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι αγνό ελαιόλαδο με ενεργοποιημένο αλάτι ιμαλαίων.
 
Στο τέλος όλης της θεραπέιας , κοιτάζουμε αν χρειάζεται κάτι ακόμα ώστε να σφραγγιστεί η θεραπέια. Ίσως χρειάζεται απο τον/την θεραπευόμενη να γράψει κάτι, ή να ζωγραφίσει, ή μια μικρή φωτια, ή τίποτα. Εξαρτάται πάντα απο την περίπτωση,